Blog Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 0
  • Last 7 days: 0
  • Last 30 days: 0
  • Online now: 0
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
001508
Visit Today :
Visit Yesterday :
This Month :
This Year :
Hits Today :
Total Hits :
Who's Online :
plugins by Bali Web Design
Επισκέπτες Ιστολογίου από 29/1/2015 ανά χώρα προέλευσης

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Αιδεσιμολογιώτατε
Αιδεσιμότατε
Αγαπητοί γονείς
Αγαπητοί συνάδελφοι
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Με τη θεία χάρη και τις ευλογίες της εκκλησίας που μόλις πήραμε, ξεκινούμε σήμερα τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.
Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι να κάνουμε καλή αρχή ώστε η νέα χρονιά να είναι αποδοτική, δημιουργική, αποτελεσματική.

Αγαπητοί γονείς Γνωρίζουμε καλά πως εμπιστευόσαστε στα χέρια μας ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Κι εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε η σχολική χρονιά να κυλίσει ήρεμα και δημιουργικά, ευχάριστα μα και αποτελεσματικά. Με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να είστε κοντά μας, να ενδιαφέρεσθε για την πρόοδο των παιδιών σας, να μοιράζεστε μαζί μας τις  αγωνίες και  τις ανησυχίεs σας , να μη διστάσετε να ρωτήστε για οτιδήποτε χρειαστείτε. Η εποικοδομητική παρουσία σας μας  ενθαρρύνει και συνεισφέρει ανεκτίμητα στην επίτευξη των στόχων του σχολείου, που δεν είναι άλλοι από την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών σας.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ τους μαθητές και τις μαθήτριες που έρχονται για πρώτη φορά στο Σχολείο μας, τα «πρωτάκια μας»και να τους διαβεβαιώσω ότι το σχολείο θα είναι η μεγάλη τους οικογένεια, μια ζεστή αγκαλιά που τους υποδέχεται με αγάπη,

Ολοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα είναι οι δεύτεροι γονείς τους, έτοιμοι να τους συμπαρασταθούν στη δύσκολη ώρα. Και οι μαθητές των άλλων τάξεων θα είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια τους, και όλοι μαζί,  η μεγάλη τους οικογένεια, μια ζεστή αγκαλιά που τους υποδέχεται με αγάπη…

Από αύριο ερχόμαστε κανονικά στο σχολείο μας. Το κουδούνι χτυπάει 8.15π,.μ., οι πόρτες θα κλειδώνουν μετά την προσευχή και πρέπει να είμαστε όλοι στην ώρα μας για να συμβάλλουμε στη ομαλή λειτουργία του σχολείου και να μην προκαλούμε δυσλειτουργίες..

  • Την εβδομάδα αυτή οι μαθητές θα σχολούν στη 12.25 μ.μ,
  • Πολλές θερμές ευχές από τους συναδέλφους μου κι εμένα για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.
  • Οι όποιες ανακοινώσεις του Σχολείου θα γίνονται με μειλ και με ανάρτηση στο blog του Σχολείου.
  • Να είστε καλά! Καλή δύναμη σε όλους!

Leave a Reply

Απριλίου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Σεπ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930